Selamat Datang Ke Blog Kami

Selamat Datang Ke Blog Kami

Friday, 7 October 2011

Sayur yang layu menjadi segar..Kesan hitam di sayuran juga keluar..Bagaimana? Hanya dengan 2 titik Basic H..

Salam bahagia untuk semua pembaca blog saya. Terima kasih sebab masih lagi konsistem baca entry2 yang menarik dalam blog saya ni. Hehe..Hmm..Menarik ke...:). Tengahari ni saya nak share pasal something yang ramai orang duk sibuk2 buat ujikaji sendiri..selama ni saya dengar dari orang je..tapi pagi tadi saya buat ujikaji sendiri. Dan ia memang jadi!! Apa dia ye? Ni pasal Shaklee Basic H. Anda pernah dengar pasal Shaklee Basic H? Ha...mai sini saya nak cerita..Pagi tadi sebelum gi ofis..saya keluarkan kubis yang dah seminggu dalam peti ais..saya potong2 kubis tu masukkan dalam bekas. Ni gambar kubis yang layu tu..








Ni gambar kubis yang layu..baru dikeluarkan dari peti ais

Then saya rendam kubis ni.(ni sebab tengah sibuk2 kat dapur..strelize botol2 susu anak2..so smbil2 tu buat ujikaji dgn snap gambar sekali..hehe)






Kubis yang direndam dalam 2 titik Basic H..tak perlu banyak..

Dan hasilnya selepas 13 minit...



Ni la dia kubis yang segar walau 13 minit yang lepas ia layu..mcm magic la plk..


Ni air dari rendaman kubis tadi..saya tukarkn ke dalam bekas kuning sbb nak bg ia kelihatan lebih jelas..kan bekas biru tu gelap..so xnampak..

Actually, apa yang ada dalam Basic H yang membuatkan ia memberi kesan yang sangat cepat dan pantas lagi segera (hehe.byk btol istilah) ke atas kubis saya ni...Jom baca..


 


Basic H adalah cecair yang serbaguna. Sangat bagus disediakan di rumah untuk banyak kegunaan.

Berminat? Boleh emel saya di zahirahhafizan@gmail.com atau contact saya di talian (sms/whatsapp) 013-9422527.

No comments: